Loading
H - P

8:00 - 17:00

Nyíregyháza

Tiszafa u. 1/A

Telefonos segítségnyújtás +36 (70) 708-5865

Weboldal / Webshop / Arculattervezés / Marketing

Referenciák

Egyedi weboldalt szeretne?

Ma már szinte elképzelhetetlen hogy egy vállalkozásnak ne legyen saját weboldal. Saját fejlesztésű MVC rendszerünknek köszönhetően, szinte minden igényt ki tudunk elégíteni!Miben különbözünk mégis a többi Webfejlesztőktől? Egy weboldal elkészítése vagy nagyon költséges, és ugyanakkor folyamatosan frissíteni kell az alatta futó rendszert, vagy olcsó, de bonyolult frissíteni és nem testreszabható. Mi a küztes megoldás nyújtjuk!


Miért fontos, hogy egyedi legyen a weboldalad?

Mit szólnál hozzá, ha a versenytársad a megszólalásig ugyanolyan weboldallal jelentkezne? Márpedig ez a sablonok világában egyáltalán nem kivételes eset, és mi is többször találkoztunk ezzel, roppant kellemetlen.Ezért igyekszünk egyedi megoldásokkal szolgálni!

Elérhető áron foglalkozunk online marketing kivitelezéssel mikro- és kisvállalkozások számára

Nem kell értenie a marketinghez, a kampányok állítgatásához, de még a photoshophoz sem.
Azért vagyunk, hogy ezt levegyük a válláról úgy, hogy közben az bevételt is termeljen Önnek.
Nem össze-vissza dolgozunk. Nem tukmálom Önre az Instagramot, csak mert “menő”! Összegyűjtünk a cégéről néhány adatot, beszélgetünk egy kicsit a vevőiről, a piacáról.
Megnézzük a termékstruktúráját, majd kielemezzük ezeket. Készítünk Önnel közösen egy stratégiai tervet egy meghatározott időszakra.
Ebben szerepelnek már az Önnek javasolt felületek, megoldások (web, blog, social, kampányok, hírlevelek, stb), egy terv ezek összehangolására, kivitelezésére és kialakítjuk az online vevőszerző folyamatát.

Közösségi oldalak teljes körű kezelése (akár az alapoktól) google optimalizálás, online kampányok lebonyolítása.

Kreatív szövegírás, hang és video anyag gyártás és értékesítés

Arculat tervezés, logógyártás, desing tervezés.